TvObzor
DOMA TV: MEKSIČKA TELENOVELA, POVIJESNA LJUBAVNA PRIČA, U 95 EPIZODA

Istinska ljubav
Objavljeno 20. srpnja, 2012.
Ovo je priča o dva časna i hrabra čovjeka koje je sudbina pretvorila u rivale u borbi za ljubav života

Jednu od najpopularnijih meksičkih telenovela “Istinska ljubav” od četvrtka, 26. srpnja, gledat ćemo na kanalu Doma TV. To je priča o dva časna i hrabra čovjeka koje je sudbina pretvorila u rivale u borbi za ljubav života.

Najutjecajnija producentica telenovela Carla Estrada napisala je povijesnu ljubavnu priču “Istinska ljubav”. Estrada je uvrštena na listu sto najutjecajnijih latinoosoba. Osim ove hit-telenovele, Carla je izvršna producentica brojnih uradaka među kojima su “Moja sudbina si ti”, “Alborada”, “Strast” i “Magična privlačnost”. Prema mnogima u televizijskim krugovima, Carla je jedna od najvećih producentica tog žanra u Meksiku. “Istinsku ljubav” pratilo je čak 59 posto meksičke publike.

U drugoj polovici 19. stoljeća Matilde Penalver, kći generala i prekrasne aristokratkinje, zaljubljena je u siromašnog poručnika Adolfa Solisa. No njezina majka za nju ima drugačije planove. Davno prije odlučila je da se Matilde mora udati za moćnog bogataša, s obzirom na to da je obitelj na rubu bankrota. Manuel Fuentes bogataš je koji stiže u Trinidad te se na prvi pogled zagleda u prelijepu Matildu. Augusta u tome vidi odličnu priliku da obitelj spasi od propasti. Manuel i Augusta postižu dogovor. Manuel će platiti sve obiteljske dugove, no zauzvrat Augusta ne smije kćeri nikad reći istinu da je ona posredovala u njihovom susretu.

Kako bi bila sigurna da Adolfo neće pomutiti njezine planove, Augusta naredi svom sinu Humbertu da angažira glumicu koja će se pretvarati da je Adolfova žena, a uza sve to, Adolfa smješta u zatvor. On bježi iz zatvora i pokušava pobjeći s Matilde odmah nakon njenog vjenčanja s Manuelom, no bivaju razotkriveni. Adolfo bježi, a Matilde, očajna i skrhana, govori Manuelu da je Adolfo njezina istinska ljubav... U trenu, međutim, sve se raspada i priča postaje okrutna drama koja je iz epizode u epizodu ispunjena ljubomorom, intrigama i nekontroliranom strašću.

Piše: Dražen BAĐUN

ADELA NORIEGA........MATILDE

F. COLUNGA................MANUEL

HELENA ROJO...........AUGUSTA

Telenovela “Istinska ljubav” (“Amor Real”, 2003., Meksiko) iz produkcije je “Televise”, a ima 95 nastavaka. Autor je Caridad Bravo Adams, režiju potpisuju Monica Miguel i Eric Morales, a producentica je Carla Estrada.

Možda ste propustili...

“SVIJET U PLAMENU” NA HTV3

Užas izbijanja rata

POVIJESNA DRAMA “JEANNE DU BARRY”

Johnny Depp vratio se na velika platna kao Luj XV.

TREĆA SEZONA SERIJE “SEAL TEAM” NA DOMA TV-U

Izazovne globalne misije njihova su svakodnevica