Crna kronika
NAKON ŠTO JE PUCAO U ŽENU POPIO JE OTROVNU TEKUĆINU

Ubojica supruge umro u bolnici
Objavljeno 7. travnja, 2024.
Ubojica supruge u Zagrebu popio je otrovnu tekućinu, preminuo i tako izbjegao ruku pravde. Zbilo se to 24 sata nakon što je 62-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio hitac u 59-godišnju suprugu. Sin mu je tada u međusobnom naguravanju oduzeo vatreno oružje i potom istrčao iz stana. Tada se ubojica zatvorio u kuću, u koju su policajci provalili i iz stana iznijeli ranjenu ženu, koja je prevezena u KBC Zagreb, gdje je ubrzo preminula. Muškarac nije slušao naredbe policajaca, pa su ga svladali, nakon čega je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Iz PU zagrebačke navode kako policija prije toga nije imala postupanja u obitelji, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je oružje iz kojeg je pucao u suprugu posjedovao legalno.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja, s obzirom na to da se došlo do informacije da je osumnjičenik popio sredstvo s namjerom da si oduzme život, prevezen je u KBC Zagreb, gdje je rano jutros od posljedica učinjenog preminuo - objavila je policija u subotu ujutro. O slučaju se oglasio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović: "Prema informacijama koje imam od jutros, počinitelj je umro u bolnici. Posljedica vjerojatno činjenice da je popio neku tekućinu. Zato nismo govorili da je priveden, nego samo da je pod nadzorom policije", izjavio je ministar Božinović.

U drugom slučaju u petak ujutro pronađeno je mrtvo tijelo 67-godišnjakinje na zagrebačkim Srednjacima. Za to ubojstvo osumnjičen je 35-godišnjak koji je u četvrtak oko 20.50 nasilno ušao u stan, oštetivši vrata, u kojem je bila 67-godišnjakinja koju poznaje. Odmah po ulasku u stan nožem joj je zadao više ubodnih rana po tijelu, od kojih je žena preminula, a on je s oružjem ubojstva otišao u svoj stan, na području Črnomerca.

U petak je na toj adresi i pronađen, uhićen i doveden u policiju. Nož kojim je ubio 67-godišnjakinju pronađen je nedaleko od adrese njegova prebivališta. U subotu je 35-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava protiv njega podnesena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. S.Lacić
Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike