TvObzor
NOVE EPIZODE OČEKUJEMO DO KRAJA GODINE

“NCIS: Sydney” nastavlja s istragama
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Paramount+ Australia i CBS ovih su dana odobrili drugu sezonu svoje kriminalističke serije “NCIS: Sydney”.

Najnovija inačica NCIS serijala, ona međunarodna, na male je ekrane stigla u studenom 2023. i vrlo je brzo postigla odličnu gledanost. To je već peta serija u “NCIS” franšizi - “NCIS” i “NCIS: Hawai’i” još se prikazuju, a tu su nekad bile i “NCIS: Los Angeles”, koja je završila prošle godine nakon četrnaest uspješnih sezona, te “NCIS: New Orleans”, koja je završila 2021. nakon sedam sezona.

Radnja serije “NCIS: Sydney” smještena je usred rastućih međunarodnih tenzija u Indopacifiku, gdje se američki NCIS agenti i australska savezna policija udružuju u multinacionalnu jedinicu čiji je cilj držati pod kontrolom pomorske zločine. Showrunner serije je australski producent Morgan O’Neill, a u glavne uloge igraju Olivia Swann, Todd Lasance, Sean Sagar, Tuuli Narkle, Mavournee Hazel i William McInnes.

- Svjetska moć “NCIS” franšize postala je još snažnija na tržištu dodatkom serije “NCIS: Sydney”. Naši američki gledatelji potpuno su prihvatili ove odlične likove, jedinstvene priče i prekrasan krajolik Australije. Presretni smo što ćemo na CBS vratiti ovu seriju sljedeće sezone i što ćemo još više vremena provesti na tom kraju svijeta - o seriji je kazala predsjednica CBS Entertainmenta Amy Reisenbach.

Prva sezona serije “NCIS: Sydney” imala je osam epizoda, a nove epizode u drugoj sezoni očekujemo do kraja ove godine. D.M.
Možda ste propustili...

U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike