Osijek
UDRUGA UMIROVLJENIKA HEP-A

Žele svečanu akademiju u povodu 25. obljetnice
Objavljeno 28. svibnja, 2023.
U dvorani HEP Plina d.o.o. održana je skupština Udruge umirovljenika HEP-a Slavonije i Baranje. Predsjednik Jovo Budimir, kojemu su na ovoj skupštini potvrdili novi mandate, i član Udruge Zdenko Maurus, pozdravili su 23 člana Skupštine pred kojima je podneseno izvješće prema kojem je najveći dio plana rada ostvaren. Udruga, kazao je Budimir, ima četiri podružnice s 550 članova, a trend članstva je u porastu.



- Naše su aktivnosti različite, od članarina financiramo odlaske na kazalište predstave, domjenke i druženja, izlete, posjete bolesnim članovima, sportske susrete i drugo. Surađujemo s upravama organizacijskih jedinica na području Slavonije i Baranje, a sve s ciljem da se poboljša život umirovljenika i starijih osoba članova Udruge, a oni nam osiguravaju prostor za odvijanje naših aktivnosti - kazao je Budimir.



Zdenko Maurus naglasio je kako nastavljaju s informatizacijom Udruge kroz izradu i održavanje web-stranice www.zuuhep.hr/osijek, kao i suradnju s rukovodstvom HEP-a i povećanje broja volontera.



- Povećat ćemo broj odlazaka na kulturne i zabavne događaje, izlete i putovanja, uključiti se u sve manifestacije koje se organiziraju na području Slavonije i Baranje - kaže Maurus.



O obilježavanju 25. obljetnice Udruge govorio je Damir Karavidović.



- Držim kako je primjereno dostojanstveno i radosno obilježiti 25. obljetnicu osnivanja Udruge umirovljenika HEP-a Slavonije i Baranje svečanom akademijom, ali i kroz godinu održati susrete i druženja članova u svim podružnicama, posjete i darivanje članova i nečlanova Udruge s posebnim potrebama - kazao je Karavidović. D. Pejić

Darko Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike