Regija
SLATINSKA OSNOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA

Odabrani su predstavnici za županijsku razinu LiDraNa
Objavljeno 1. veljače, 2023.
SLATINA



Županijska razina Smotre literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo učenika Virovitičko-podravske županije ove će godine biti u Orahovici 2. ožujka.

Najbolji predstavnici slatinske Osnovne škole Eugena Kumičića za županijski LiDraNo odabrani su na školskoj razini smotre, a o tome su odlučivale članice povjerenstva, učiteljica razredne nastave Željka Novotni, knjižničarka Melita Schmitz te učiteljice hrvatskoga jezika Marijana Toplak i Elvira Vujčić.

One su gotovo jednoglasno odlučile da u kategoriji literarnih radova školu predstavljaju radovi "Svijet u mojoj glavi" Tare Djokić i "Mojih 13 i ja" Dolores Podboj, kojima je mentorica učiteljica Elvira Vujčić. Novinarsko stvaralaštvo predstavit će samostalni novinarski radovi "Predvidjeti budućnost bez čarobne kugle" Danijele Boroše i "Sve je lako kad si mlad?!" Elene Boronjek, kojima je mentorica učiteljica Marijana Toplak.

U kategoriji dramskog izraza Dorotea Dvojak izvest će monolog na temelju ulomka iz djela “Zeleni pas” Nade Mihelčić, a Ivona Ljubas kazivat će pjesmu “Sreća” Ivice Vanje Rorića. Njihove su mentorice Elvira Vujčić i Ivana Strupar. P.Ž.
Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja

Najčitanije iz rubrike