Osijek
CENTAR ZA NESTALU I ZLOSTAVLJANU DJECU

Radionice za trudnice i očeve
Objavljeno 24. siječnja, 2023.
Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organizira radionice za trudnice i očeve. Radionice počinju u veljači, a točan datum početka uskoro ćemo objaviti na stranicama Glasa Slavonije.



- Sva su mjesta za sudjelovanje na radionici popunjena. Zahvaljujemo na velikom interesu i jedva čekamo početak radionica - kaže Ivan Ćaleta, socijalni radnik u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu.



- Riječ je o projektu Klokanica - prvi koraci u roditeljstvu, koji naš Centar provodi u partnerstvu s Domom zdravlja Osječko-baranjske županije. U sklopu projekta pripremili smo set besplatnih radionica za trudnice i očeve koje će početi krajem veljače. Radionice će se održavati u modulima jednom tjedno, a na njima će sudionici moći čuti sve što ih zanima o pripremi za bebu u trudnoći, prehrani novorođenčeta - dojenju, babyhandlingu i privrženosti, razvoju djeteta u prve tri godine, kao i o ulozi očeva - objašnjava naš sugovornik.



Ćaleta dodaje da svaki modul uključuje prijenos informacija ppt prezentacijom i uvježbavanje pojedinih vještina praktičnim vježbama. Radionice će se održavati u Višnjevcu, na adresi Ulica bana J. Jelačića 83.



Radionice će provoditi: Zorica Kovač, mag. med. techn., IBCLC savjetnica za dojenje, Dom zdravlja Osječko-baranjske županije; Josipa Glavaš, bacc. physioth.,”Fizioinova”; Maja Vezmarović-Bojanić, bacc. physioth, “Pčelica”, i Vanja Šokić, psihologinja Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.



Projekt, koji sufinancira Središnji državni ured za demografiju i mlade, traje do rujna, pa će biti prigode i za one koji se nisu uspjeli upisati u prvu radionicu da to učine. V. Latinović
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

Najčitanije iz rubrike