TvObzor
OVE NEDJELJE U ČETVRTOJ POLUFINALNOJ EMISIJI SHOWA NOVE TV

Love se zadnje karte za finale “Supertalenta”
Objavljeno 9. prosinca, 2022.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone “Supertalenta”, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje (11. prosinca, 20.15) u četvrtom polufinalnom izdanju showa. Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu “Supertalenta”.



Ulični bubnjar Ilija Babić, koji je svirkom na loncima i tavama osvojio Fabijanov zlatni gumb, priprema nove ritmove kojima će zaludjeti žiri i publiku, a na svom glazbeno-scenskom nastupu marljivo rade i članovi benda The Bad Week - Strahinja, Danijel i Gile, koji su u polufinale dospjeli zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu.

Veseli i šarmantni pjevač Dino Radosavac, koji je na audiciji članove žirija potpuno zarazio svojom autorskom pjesmom “Viski i tekila”, na pozornicu “Supertalenta” vratit će se s novim glazbenim hitom, a glasnice za polufinale zagrijava i beskrajno simpatična Ivana Dugonjić kojoj je Martina na audiciji poručila da je Adelinu pjesmu otpjevala bolje i od same engleske pjevačice.

Za dozu adrenalina pobrinut će se bivši MMA borac Denis Dejanović, koji će izvesti vatreni performans, a zanimljivi umjetnik Pali Baša, koji izgledom neodoljivo podsjeća na holivudskog glumca Johnnyja Deppa, priprema novo umjetničko iznenađenje.

Ljubavnici i plesni partneri Jelena i Nenad, poznati i kao akrobatski duo NS Acrobalance, ispričat će novu priču svojim pokretima, a s novom koreografijom predstavit će se neupitno talentirana Ira Đerić Hasanac, koja je prije nekoliko godina nastupila na “Supertalentu” kao dio plesne skupine, a sada u borbu za finale ide kao soloplesačica. U posljednjoj polufinalnoj epizodi showa nastupit će i jedna plesna grupa, a gledatelji pred malim ekranima imat će priliku još jednom uživati u kreativnoj koreografiji plesnog kluba Dance Queen, čiji su članovi na audiciji plesom opisali evolucijski put čovjeka.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu devete sezone “Supertalenta”! D. Miklić
Možda ste propustili...

U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Polufinale kao nikad prije

Najčitanije iz rubrike