TvObzor
PREMIJERA SERIJE “COPENHAGEN COWBOY” OČEKUJE SE 5. SIJEČNJA

Zlokoban krajolik kriminalnog danskog podzemlja
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Netflix je ovih dana objavio prvi službeni trailer za nadolazeću seriju “Copenhagen Cowboy”, iza koje stoji danski redatelj i scenarist Nicolas Winding Refn.



Renomirani filmski redatelj koji stoji iza trilogije “Pusher” i ostvarenja kao što su “Drive”, “Only God Forgives” i “The Neon Demon” o novoj je seriji rekao: “Sa serijom ‘Copenhagen Cowboy’ vraćam se svojoj prošlosti kako bih oblikovao svoju budućnost stvarajući seriju, proširenje mojih alter ega koji se vječno razvijaju, ovaj put u obliku moje mlade heroine Miu”.

- “Copenhagen Cowboy” je uzbudljiva, neonska, noir serija čija je radnja smještena u šest epizoda, a prati zagonetnu mladu heroinu Miu. Nakon cijelog života služenja i na rubu novog početka, ona putuje kroz zlokoban krajolik kriminalnog podzemlja Copenhagena. U potrazi za pravdom i sa željom za osvetom, nailazi na svoju suparnicu Rakel te zajedno kreću na odiseju kroz prirodno i natprirodno. Prošlost se na kraju transformira i definira njihovu budućnost, a dvije žene otkrivaju kako nisu same, nego da ih je mnogo - otkriva nam službeni sinopsis serije.

Uz Nicolasa Windinga Refna, scenarij za seriju također potpisuju Sara Isabella Jönsson, Johanne Algren i Mona Masri, producentice su Lene Børglum i Christina Bostofte Erritzøe, a izvršni producenti Nicolas Winding Refn i Liv Corfixen. U glavnim su ulogama Angela Bundalović (Miu), Fleur Frilund (Jessica) i Lola Corfixen (Rakel), a u sporednima su rođeni Osječanin Zlatko Burić (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li li Zhang (Mother Hulda), Dragana Milutinović (Rosella), Mikael Bertelsen, Mads Brügger, Ramadan Huseini i Per Thiim Thim.

Premijera noir-triler serije “Copenhagen Cowboy” očekuje se u subotu, 5. siječnja, kada bi trebala stići na Netflix. D.M.
Najčitanije iz rubrike