Osijek
U OPĆINI ANTUNOVAC 130 VRTIĆARACA

Proširuju kapacitete vrtića
Objavljeno 1. prosinca, 2022.
U općini Antunovac vrtić pohađa oko 130 djece, a prema riječima načelnika Davora Tubanjskog, jedna su od malobrojnih općina koja godinama svjedoči povećanju broja djece na svom prostoru.

- No samim time postojeći kapaciteti vrtića više nisu dostatni te je potrebno osigurati dodatan prostor. Povećanje kapaciteta vrtića u Antunovcu ostvarit ćemo nadogradnjom objekta, zahvaljujući osiguranom sufinanciranju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od milijun kuna i ministrici Nataši Tramišak, koja je prepoznala važnost ulaganja u infrastrukturne i materijalne uvjete kojima se osigurava dostupnost ranog i predškolskog odgoja – najavljuje načelnik.

Tubanjski dodaje da je, zahvaljujući KUD-u Klasje Slavonije, koji je ustupio svoju prostoriju za potrebe vrtića, osiguran i dodatan prostor za rad dječjeg vrtića u Ivanovcu.

- Planiramo i dodatna proširenja vrtića u Ivanovcu u smislu nadogradnje zgrade, za što trenutačno razmatramo mogućnosti financiranja. Nastavljamo i dalje jednakim tempom raditi na unaprjeđivanju uvjeta za rast i razvoj naše djece – poručuje Davor Tubanjski. D.Pejić
Možda ste propustili...

OSMI U NIZU BESPLATNIH SEMINARA “ŽENE U PODUZETNIŠTVU”

Potrebno je skupiti hrabrost, biti samouvjerena i uporna

NEVJEROJATNIH 1500 PREKORAČENJA BRZINE U ERNESTINOVU

“Prošišao” selom sa 152 km/h u vrijeme kada se djeca vraćaju iz škole

Najčitanije iz rubrike