TvObzor
MLADI KANTAUTOR MARTIN ŽUNEC

Snažna poruka singla prvijenca “Ono najbolje”
Objavljeno 23. rujna, 2022.

Iako nikad bogatija glazbena scena mladim i talentiranim izvođačima, ime o kojem ćete zasigurno slušati u budućnosti je Martin Žunec. Jer upravo Martin, u suradnji s Hit Recordsom, predstavlja svoj singl prvijenac "Ono najbolje" za koji je sam napisao glazbu i tekst, a sve zajedno upakirao u aranžman Mihael Blum.- "Ono najbolje" jedna je od najtoplijih i najpozitivnijih pjesama koje sam ikada napisao, pa mi se upravo zbog toga učinila kao najdraža, a time i kao najbolji izbor za prvi singl. "Ono najbolje" nosi ugodan, mekan i optimističan duh koji nas vječno uvjerava da svi putevi vode u nešto lijepo te da je ljubav gotovo neizbježna. Zapravo, ova pjesma je kao neka sigurna luka koja nas uvjerava kako će, bez obzira na sve neugodnosti koje nas snađu na putu, na kraju ipak sve biti točno onako kako i treba, a uz pomoć Mihaela Bluma, "Ono najbolje" dobila je svoju finalnu formu i završni sjaj u obliku aranžmana i produkcije, zbog čega sam mu jako zahvalan - poručio je Martin.

U istom duhu snimljen je i videospot za "Ono najbolje", gdje se uz Martina pojavljuje i njegova dugogodišnja prijateljica, mlada rumunjska glumica i manekenka Ana-Maria Iovanac.

- Ideja za spot singla prvijenca "Ono najbolje", odnosno romansa mladog para koji se pojavljuje u njemu, proizišla je iz same pjesme, prirodna ljubavna bezbrižnost usred rađanja neke nove lijepe i sigurne priče. Režiju i montažu odradio sam sam, dok je sve posnimila moja familijarna, mala i vrijedna ekipa MŽ Produkcija, Marcel Žunec i Jurica Bešić, kojima ovim putem još jednom veliko hvala - ispričao nam je Martin Žunec.

Sve ovo ne čudi, jer se Martinov prvi dodir s glazbom dogodio još u najranijoj dobi te potom nastavio samoinicijativnim sviranjem gitare u osnovnoj školi, a onda i osnivanjem svojih prvih bendova gdje se istaknuo kao kantautor. Nešto kasnije okušao se u pisanju i produciranju za druge, pa tako iza sebe bilježi niz vrlo uspješnih suradnji s jednim od najpoznatijih glazbenih imena naše scene kao što su Minea, Mladen Grdović, Nina Kraljić, Bojan Jambrošić, ali i mnogi drugi.

Kako bilo, vjerujemo da će ono najbolje što poručuje Martin u istoimenoj pjesmi pronaći put do srca publike, a kako zvuči i izgleda glazbena priča "Ono najbolje" u njegovu singlu prvijencu, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa. T.K.
Možda ste propustili...

ORIGINALNO I NEKONVENCIONALNO ŽANROVSKO OSTVARENJE BIZARNE ATMOSFERE

Iščekivani božićni triler “Stric” zaigrao u kinima

DVODIJELNI DOKUMENTARNI FILM 6. I 7. PROSINCA NA TREĆEM PROGRAMU HTV-A

”Pearl Harbor - svijet u plamenu rata”

KONCERT ĆE SE ODRŽATI 8. KOLOVOZA U PULSKOJ ARENI

Imagine Dragons na ljeto dolaze u Hrvatsku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: IVANA RADOVNIKOVIĆ

Svoju životnu filozofiju i misiju kanaliziram kroz sve čega se prihvatim

2

KONCERT ĆE SE ODRŽATI 8. KOLOVOZA U PULSKOJ ARENI

Imagine Dragons na ljeto dolaze u Hrvatsku

3

ORIGINALNO I NEKONVENCIONALNO ŽANROVSKO OSTVARENJE BIZARNE ATMOSFERE

Iščekivani božićni triler “Stric” zaigrao u kinima