Osijek
U ANTUNOVCU I IVANOVCU POSVUDA MLADOST

U klupama 32 prvašića, a i u vrtićima 130 djece
Objavljeno 19. rujna, 2022.
U školske klupe Osnovne škole Antunovac i njezine sastavnice Područne škole u Ivanovcu sjelo je ukupno 296 učenika, od kojih 32 prvašića. Načelnik Antunovca Davor Tubanjski kaže kako je dobro što djece u njihovim selima ima, pa će stoga općinska uprava i nadalje surađivati sa školskom upravom kako bi neke stvari obnovili, nešto novo sagradili, poput školske dvorane u Ivanovcu, a sve da bi učenici imali bolje uvjete za boravak u školi i višu razinu mogućnosti obrazovanja.

- Svim učenicima želimo uspješnu i ugodnu školsku godinu uz puno lijepih trenutaka i školskih uspjeha. Prvašićima, koji su školovanjem počeli jedno od najljepših razdoblja u svom životu, želimo i puno hrabrosti, marljivosti i upornosti te novih prijateljstava, uz koje će biti lakše svladati nova znanja. Također nas raduje što imamo i popriličan broj vrtićaraca, pa im, kao našim najmlađim mještanima, također želimo sretnu i uspješnu novu pedagošku godinu. Imamo 130 vrtićaraca, od kojih se neki prvi put susreću s vrtićem, želimo im puno igre i veselja – kaže Tubanjski.

Osim poruka djeci antunovački načelnik i općinska uprava uputili su i poruku vozačima, koje pozivaju na pojačan oprez. “Zbog povećanog broja djece u prometu pripazite na pridržavanje prometnih propisa i pravila te poštujte prometne znakove i prilagodite svoju brzinu, posebice u područjima u blizini škola i vrtića”, poručuju. D.Pejić
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike