TvObzor
DESETA SEZONA SERIJE “BLUE BLOODS” OD 12. KOLOVOZA NA DOMA TV-U

Slučajni DNK uzorak prouzročit će lavinu sumnje unutar poznate policijske obitelji
Objavljeno 12. kolovoza, 2022.

Doma TV od petka, 12. kolovoza, donosi desetu sezonu američke kriminalističke serije "Blue Bloods" koja prati poslovni i privatni život poznate njujorške policijske obitelji. Akcije i napetih trenutaka neće nedostajati ni u novoj sezoni ove planetarno popularne serije u kojoj, kao i uvijek, glavni načelnik Frank Reagan drži na okupu svoje dvije "obitelji".



Trenutačna sezona otvara se posebnom 200. epizodom, a odmah na početku obitelj je suočena s novim izazovima. Jamie i Eddie polako se prilagođavaju novopečenom životu kao bračni par, dok se nalaze pred pitanjem jesu li zaista spremni na obvezu kao što je odgoj djece? Danny i Maria suočeni su sa svojim standardnim usponima i padovima, a glavni izazov za ovaj duo bit će riješiti misteriozna ubojstva dvije mlade manekenke za koje se sumnja da ih je počinio ozloglašeni diler drogom. I dok Erin ima problema na poslu s novim podređenim zaposlenikom, Frank nastavlja činiti sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao svojoj obitelji i prijateljima.

Osim standardne postave, uskoro će gledatelje imati priliku očarati i mlađahni Joe Hill, koji se ekipi pridruži kada kroz Seanov školski zadatak slučajni DNK uzorak otvori čitav niz pitanja.

Tko je ovaj misteriozni mladić i zašto je upravo on zaslužio svoje regularno mjesto za nedjeljnim ručkom obitelji te kakve veze u svemu tome ima Frank, bit će otkriveno kroz napete zaplete u epizodoma nove sezone CBS-ove serije "Blue Bloods". D.M.
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike