Osijek
USKORO POČINJU RADOVI

Obnova ceste u Antunovcu vrijedna je 635.956 kuna
Objavljeno 16. svibnja, 2022.
Zanavljanje komunalne infratrukture sustavno se provodi u Antunovcu i Ivanovcu, a uskoro počinju radovi na dijelu ceste u Ulici kralja Zvonimira u Antunovcu. Za tu su rekonstrukciju novac dobili od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo je Općini Antunovac odobrilo 400.000 kuna za sufinanciranje planiranog zahvata.

- Sukladno s prioritetima, kontinuirano ulažemo u cestovnu infrastrukturu pa su tako u proteklih nekoliko godina rekonstruirane, odnosno sanirane nerazvrstane ceste u Crkvenoj ulici u Ivanovcu, Ulica Tina Ujevića i Kolodvorska ulica u Antunovcu, u što je uloženo više od tri milijuna kuna. Također, u suradnji s Upravom za ceste Osječko-baranjske županije sanirana je cijelom duljinom cesta kroz Dugu ulicu i Čepinsku ulicu u Ivanovcu. U planu je rekonstrukcija i sanacija i preostalih nerazvrstanih cesta kako bismo osigurali jednake uvjete za sve naše mještane - kaže načelnik Davor Tubanjski.

Objašnjava nadalje kako je sanacija nerazvrstane ceste dijela Zvonimirove u Antunovcu u okviru Programa podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a ukupna vrijednost projekta je 635.956,25 kuna.D.Pejić
Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike