Regija
NOGOMETAŠI NK PODRAVAC SOPJE

Na vrhu tablice slavili 75 godina kluba
Objavljeno 14. svibnja, 2022.
SOPJE



NK Podravac jedan od šest nogometnih klubova s područja Općine Sopje, nedavno je proslavio 75. godina postojanja. Pozvani su članovi kluba, predstavnici sponzora koji su i omogućili opstanak i uspješno natjecanje kluba te ljubitelji nogometa i mještani. Zlatnu plaketu u povodu velike obljetnice predsjedniku kluba Alenu Granjašu uručio je dopredsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Željko Stipanić.



Uoči proslave obljetnice odigrana je prvenstvena utakmica 1. ŽNL VPŽ s ekipom Bratstva iz Gornjeg Bazja i pobjeda domaćina rezultatom 4:3 je s porazom ekipe Voćina protiv Sloge u Zdencma značila prvo mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Tako su presretni nogometaši i oduševljeni navijači imali dvostruko slavlje.



Po ugledu na “velike” klubove i reprezentaciju, i sopjanski nogometaši provozali su se svojim mjestom, ali na traktorskoj prikolici, i tako su došli na prostor proslave obljetnice, gdje su čestitke igračima i upravi kluba uputili virovitičko-podravski dožupan Marijo Klement i načelnik Općine Berislav Androš. Predsjednik NK Podravac Alen Granjaš uručio je zahvalnice zaslužnima za uspjehe koje je njegov klub postigao. P.Ž.
Najčitanije iz rubrike