Osijek
SKUPŠTINA UDRUGE ALUMNI EFOS-A

Igor Medić novi je predsjednik
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
Igor Medić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Osijeka, novi je predsjednik Udruge Alumni Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Naime, nakon što je udrugu, koja čini jedan od temeljnih stupova akademske, ali i poslovne zajednice u Osijeku i široj regiji, protekle dvije godine uspješno vodila Sabina Škrtić, nakon isteka mandata u četvrtak je svoje mjesto prepustila Mediću, dakako bivšem studentu EFOS-a.

- Ideja nam je okupiti bivše studente Ekonomskog fakulteta da bi promicali svoje ideje, razmjenjivali znanja i iskustva te da bi se družili. Nastojala sam, a i moji prethodnici posljednjih nekoliko godina koliko Udruga traje, organizirati zanimljiva i atraktivna predavanja, ali i povezati zajednicu bivših studenata te pridonijeti njihovoj suradnji – rekla je Škrtić.

Zadovoljstvo što nasljeđuje mjesto predsjednika udruge nije krio ni Medić, naglasivši da je Alumni lijep i hvalevrijedan projekt. Drago mu je, kaže, što su članovi udruge njegovi prijatelji i znanci.

- Sa svima sam u odličnim odnosima i sigurno ću nastaviti ono što je radila moja prethodnica – dodao je Medić.

Dodajmo da su uz predsjednika odabrani i dopredsjednik te tajnik Udruge Alumni EFOS-a. Tako sad Upravni odbor u mandatu 2021. - 2023. čine Ivan Kelić, Kristijan Šimičić, Nenad Cvijetić, Biserka Orešković, Boris Runje i Ana Živković, koji su svi, kako je istaknuto, uspješni i iskusni članovi poslovne i akademske zajednice. Na skupštinu udruge pozvan je novinar i urednik Zoran Šprajc te je održao zanimljivo predavanje i odgovarao na pitanja prisutnih bivših EFOS-aca. M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike