Osijek
PODRŠKA IZ GRADSKE ČETVRTI, OBAVIJESTILI SU I GRAD

Stanovnici Juga 2 žele uspornik uz OŠ "Tin Ujević"
Objavljeno 15. rujna, 2021.
Nakon nedavno postavljenog uspornika u Srijemskoj ulici ispred Osnovne škole "Grigor Vitez", stanovnici Juga 2 predlažu istovjetni uspornik na križanju Kaštelanske ulice kod broja 40 i prolaza između garaža, a gdje je u neposrednoj blizini Osnovna škola "Tin Ujević". Ondje, naime, nema pješačkog prijelaza, a parkirani automobili dodatno smanjuju preglednost. Dodajmo tome da inicijativu za sigurnost učenika podržava i tamošnja ravnateljica Jasenka Vajdić, iako o mogućem usporniku u blizini škole nema nikakvu službenu obavijest. Dodala je da škola uvijek podržava sve inicijative koje su na dobrobit djece.



Kako nas je obavijestio Krešimir Trtanj, predsjednik Gradske četvrti Jug 2, inicijativa o usporniku u Kaštelanskoj ulici ispred broja 40 zaprimljena je još u veljači, prije lokalnih izbora.



- Mi smo nakon izbora odmah dali Gradu Osijeku na uvid ovu predstavku građana, a Vijeće ju je prihvatilo i složilo se. Naravno da prostor oko škola mora biti siguran za učenike, ali i sve ostale prolaznike. Učinit ćemo što god treba, odnosno vjerujem da će i Grad reagirati i realizirati to čim prije - poručio je Krešimir Trtanj. Ma.M
Možda ste propustili...

PANEL-RASPRAVA NA 10. KREATIVNOJ RIZNICI

Primjeri kružne kreativnosti su već posvuda oko nas

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike