Regija
UDRUGA MOTIV ORGANIZIRA

Popišanac Trail i Canicross 4. rujna
Objavljeno 25. srpnja, 2021.
SLATINA - Prvi vikend u rujnu u Slatini je već tradicionalno rezerviran za održavanje poznatoga sportsko-zabavnog događaja Popišanac Trail i Canicrossa.



Ove godine udruga Motiv utrku će organizirati u subotu, 4. rujna, na tri različite staze: Velikom (25 km), Malom (12 km) i Canicross Popišancu (sedam km). Staze su šumski putovi, uzbrdice i nizbrdice, s mnogo lijepih vidika i zelenila.



Organizatori ističu da poziv za sudjelovanje upućuju svim trkačima, bez obzira na iskustvo, staž ili godine. Staze će biti dobro obilježene, a usput će biti i okrjepe. Prijave za Popišanac, inače 5. kolo Slavonsko-baranjske trail lige, otvorene su do 22. kolovoza. Za sve sudionike koji izvrše prijavu do toga datuma prijava će uključiti i izvrstan startni paket sa službenom majicom utrke i drugim iznenađenjima. Svim sudionicima osiguran je obrok i uvijek dobar "after" u cilju.



Prijava se može obaviti i preko linka https://racesmanager.com/Events/Details/104, a više o samoj utrci može se saznati na https://www.facebook.com/events/321940496078225/?ref=newsfeed.



Popišanac Trail i Canicross 2021. organizira udruga Motiv uz potporu Grada Slatine i graddske Turističke zajednice. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike