Regija
I GLASNICI ISTINE

Trčali od Nove Gradiške do Okučana
Objavljeno 7. svibnja, 2021.
SLATINA - U povodu 26 obljetnice vojno-redarstvene akcije Blijesak Atletski klub Nova Gradiška organizirao je 10. memorijalni maraton Nova Gradiška – Okučani.
Među dvadestetak maratonaca pristiglih iz Osijeka, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške, sudjelovali su i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije Glasnici istine Goran Draksler iz Slatine te Robert Knapić iz Nove Bukovice i Božidar Smokrović iz Čačinaca.


Uoči polaska kod spomen-obilježja u Novoj Gradiški, a poslije trke u Okučanima, sudionici maratona paljenjem svijeća odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima. U Okučanima su se prilikom dolaska na ciljno odredište maratoncima istovremenim dolaskom priključili i članovi biciklističke ekipe Virovitičko-podravske županije VBR na čelu s voditeljem Matom Bubašem i predsjednikom Glasnika istine Pavom Tutenovim.
Ovim činom Glasnici istine još jednom su pokazali poštovanje prema žrtvi hrvatskih branitelja koji su svoj život dali za slobodnu Hrvatsku i ukazali da se ona ne smije zaboraviti.


Petar Žarković
Možda ste propustili...

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

Najčitanije iz rubrike