Regija
TRADICIONALNA, 24. USKRSNA IZLOŽBA STARIH VOZILA

Slavonci u oldtimerima prodefilirali kroz Našice
Objavljeno 6. travnja, 2021.
NAŠICE - Oldtimer klub Našice organizirao je 24. tradicionalnu Uskrsnu izložbu starih vozila. Izložba je održana na parkiralištu teniskog igrališta, a zatim su vozila prodefilirala gradom. Zbog epidemiološke situacije na ovogodišnjoj izložbi izložen je manji broj vozila.

Izložbu je posjetio predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Našica Krešimir Kašuba koji je čestitao Klubu na organizaciji izložbe dugi niz godina.

- Čestitam na organizaciji tradicionalne izložbe Oldtimer klubu Našice i zahvaljujem predsjedniku Franji Hoferu i svim članovima na sudjelovanju na već 24. po redu izložbi. Vozila dolaze iz svih dijelova Slavonije i stvarno se ima što vidjeti jer izložbu odlikuju zanimljivi eksponati – rekao je Kašuba.

Predsjednik Oldtimer kluba Franjo Hofer istaknuo je kako su prošle godine izložbu oldtimer vozila morali održati online, no ove godine su je ipak uspjeli organizirati na otvorenom i uživo prema uputama Stožera. Osvrnuo se i na planove u ovoj godini.

- Nadamo se kako će se ove godine pandemija smiriti pokušat ćemo ostvariti naše planove. Imamo u planu putovanja u Slovačku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu. Zahvaljujem predsjedniku Gradskog vijeća Krešimiru Kašubi na pomoći u organizaciji i financijskim sredstvima za Klub – izjavio je Hofer. M.K.S.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike