Osijek
AKCIJA IPA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE I NUTRIFIT FOODA

Dvije tone marmelade za policajce
Objavljeno 22. veljače, 2021.
Pomoć ljudima na potresom stradalom području i dalje se šalje iz Osječko-baranjske županije. Regionalni klub IPA-e osječko-baranjske (dio International police association), sudjelovao je u humanitarnoj donaciji policijskim službenicima s potresom pogođenog područja.

Ladislav Bece, predsjednik IPA-e osječko-baranjske i načelnik Policijske uprave osječko-baranjske te Zoran Kon, tajnik IPA-e osječko-baranjske i glasnogovornik PU-a osječko-baranjskog, preuzeli su donaciju tvornice Nutrifit food d.o.o. iz Đurđenovca. Ta je tvrtka donirala dvije tone marmelade od marelice Regionalnom klubu IPA osječko-baranjska koja je organizirala dostavu za policijske službenike koji su s potresom pogođenog područja.

- Zahvaljujemo tvrtki Nutrifit food d.o.o. koja je nesebično pomogla ovu humanitarnu akciju. Regionalni klub IPA osječko-baranjska organizira, podržava i rado se uključuje u aktivnosti i djelovanja na području humanitarnog rada - istaknuli su Bece i Kon prilikom preuzimanja donacije za kolege.

Dražen Babić, rukovoditelj tvornice, kazao je kako je djelatnost policije vrlo važna ne samo u ovakvim kriznim situacijama, nego i svakodnevno kako bi sigurnost građana bila na zavidnoj razini te dodao da se tvrtka Nutrifit food d.o.o. rado uključila u akciju pomaganja policijskim službenicima.D.P.
Najčitanije iz rubrike