Osijek
POGODNOSTI IZ AUTOKUĆE ATENZA

Nikada lakše do novoga Forda!
Objavljeno 20. veljače, 2021.
Autokuća Atenza pokrenula je veliku akcijsku ponuda izvrsno opremljenih modela iz Ford osobnog i gospodarskog programa uz financiranje operativnim leasingom u suradnji s OTP Leasingom - BEZ učešća i BEZ troškova obrade, uz akcijsku kamatu. U sklopu akcije prvih 100 kupaca ili Ford Fieste, ili Ford Focusa, ili Ford EcoSporta ostvaruje i dodatnu pogodnost, uključujući gratis registraciju i obvezno osiguranje za prvu godinu (vrijedi i za kupnju vozila ostalim opcijama financiranja preko OTP Leasinga). Tu je i bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom - operativni leasing s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na 2, 3 ili 4 rate bez troškova obrade, pet godina jamstva i
isporuka je odmah.

Ford Fiesta dostupna je već od 1256 kn mjesečno, Ford EcoSport od 1529 kn mjesečno, a hrvatski auto 2019. godine - Ford Focus - dostupan je već od 1995 kn mjesečno. Kod sva je tri modela PDV uključen, bez učešća i troškova obrade. Dodatnu pogodnost ostvaruje u sklopu akcije i prvih 100 kupaca ili Ford Pume ili Ford Kuge. Tu je gratis kasko-osiguranje za prvu godinu (vrijedi i za kupnju vozila ostalim opcijama financiranja preko OTP Leasinga), bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom - operativni leasing s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na 2, 3 ili 4 rate bez troškova obrade, pet godina jamstva i isporuka odmah. Kupci Ford Kuge isključivo putem financiranja ugovorenog preko OTP Leasinga ostvaruju i unaprijed uključenu uštedu od 10.000 kuna s PDV u odnosu prema redovnitoj cijeni vozila.

Brutalno opremljena Ford Puma Titanium dostupna je već od 1923 kn mjesečno, a Ford Kuga Titanium od 2518 kn mjesečno. Za oba je vozila PDV uključen, bez učešća i troškova obrade.

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Couriera, ili Ford Connecta, ili Ford Customa, ili Ford Transita ostvaruje i dodatnu pogodnost. Ford Courier dostupan je već od 1215 kn mjesečno, Ford Connect od 1554 kn mjesečno, Ford Custom od 2068 kn mjesečno i Ford Transit od 2256 kn mjesečno. Za sva je tri gospodarska vozila PDV uključen, bez učešća i troškova obrade. M.Bu.
Možda ste propustili...

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike