TvObzor
AXN ADRIA: VIDOVNJAK

Crnohumorna hit-serija o vidovnjacima u Los Angelesu
Objavljeno 19. veljače, 2021.

Nova crnohumorna serija “Vidovnjak” stigla je na AXN Adriju 17. veljače. Od autora Lesa Bohema i izvršnih producenata serijala “Breaking Bad” dolazi mračni pogled na svijet vidovnjaka u Los Angelesu i 2000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara.

Charlie Haverford bivši je mađioničar i prevarant u čijem je vlasništvu niz “prodavaonica sudbine”, uz koje se bavi i ugovaranjem građevinskih poslova za obitelj koja kontrolira taj posao u većem dijelu Los Angelesa. Kad udarac u glavu bijesnog dečka klijentice prekine seansu hipnoze tijekom audicije za novog “vidovnjaka”, čovjek čiji se cijeli život temelji na prijevari počinje vidjeti i osjećati neke vrlo stvarne i temeljne istine. Charliejeva supruga Linda bolesna je i umorna od njihova osrednjeg života i želi se odvojiti od Fonsa, samohranog oca koji upravlja vidovnjačkim carstvom obitelji Marks te kontrolira Haverfordovu budućnost.

Glavne uloge u “Vidovnjaku” tumače Jeffrey Donovan (poznat po rolama u “Fargu” i “Sicariju”) kao Charlie Haverford, KaDee Strickland (ponajviše poznata iz serije “Privatna praksa”) kao Linda Haverford te Angus Sampson kao Fonso Marks. Ritu, lukavu, zavodljivu i sadističku majku iz klana Marks, odlično je odigrala legendarna Isabella Rossellini. Prva sezona sadržava deset epizoda, a premijerno ju možemo pratiti od 17. veljače u tjednom terminu srijedom od 21.55.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike