Regija
JAVNI POZIV NAŠIČKIM PODUZETNICIMA

Potpore vrijedne milijun kuna
Objavljeno 22. siječnja, 2021.
NAŠICE

Grad Našice objavio je javni poziv za dodjelu potpora iz Programa potpora poduzetništvu za 2021. godinu koji obuhvaća sljedeće mjere: Potpora za novo zapošljavanje i samozapošljavanje, Potpore za izradu projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova Europske unije, Potpora za ulaganje u standardne kvalitete i dobivanje certifikata, Potpore za razvoj deficitarnih, tradicijskih i umjetničkih obrta, Potpore za promociju na sajmovima i izložbama, Potpore za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika i Potpora za očuvanje radnih mjesta zbog pandemije COVID-19.

Gradonačelnik Josip Miletić naglasio je kako je program ukupne vrijednosti milijun kuna te da je uz uobičajenih šest mjera dodana i sedma, najvažnija mjera u vrijeme pandemije.

- Ove godine uveli smo i sedmu mjeru pojačane potpore pomoći našim poduzetnicima zbog pandemije koronavirusa. Potporom za očuvanje radnih mjesta zbog pandemije COVID-19 omogućili smo da svi oni koji su u 2020. godini odlukama Stožera bili zatvoreni dobiju naknadu od 2000 kuna po zaposleniku, uz uvjet da su koristili i mjere HZZ-a - rekao je Miletić. Zahvalio je svim poduzetnicima što i u ovakvim teškim trenucima uspijevaju naći mogućnosti za nastavak svoje proizvodne djelatnosti, a dodao je i da će Grad Našice i dalje stajati uz njih u skladu sa svojim mogućnostima. M.K.S.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike