TvObzor
DRUGI SINGL BENDA ELIXIR

Najbolja - zabavna pjesma modernog aranžmana
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Hrvatski boy bend Elixir, kako su ih nazvali na samom početku karijere, imaju novi hit. Pjesma “Najbolja” na prvu ulazi u uho, a i ovaj put za tekst i glazbu zaslužan je Mario Regelja iz popularnih Ljubavnika. Dečki su odlučili još jednom dati povjerenje ovome sve poznatijem tekstopiscu, a za aranžman je bio zadužen Borna Biondić.

Elixir je ovaj put u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi put našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka koji je preko noći postao omiljen među mnogobrojnim djevojkama.

“Mnogo poruka dobivamo od djevojaka. Društvene mreže zbilja su odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da nijedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota, jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju”, otkrio je Marko Petaj, pjevač grupe Elixir.


Naime, dečki su nakon prvog singla “Teško te zaboravljam” osvojili brojna ženska srca, ali i top-ljestvice budući da je pjesma odlično prošla kod publike, ali i radijskih urednika. Govore to i brojke, pa prvi singl ima više od 150 tisuća pregleda na YouTubeu, dok je spot za pjesmu “Najbolja” u manje od 24 sata već na putu do prvih deset tisuća. Spot je sniman u Rogaškoj Slatini, a režirao ga je i ovoga put Matija Škalić.

Podsjetimo, uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan za bubnjevima, Karlo Zaplatić na basu i Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Epitet boy benda nisu dobili jer svi pjevaju, nego zato što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Elixir se predstavlja kroz zabavnu glazbu i moderne aranžmane, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike