Regija
VŠMTI VIROVITICA NAGRADIO STUDENTE

Barbara, Kristina i Mateja dobitnice su Dekanove nagrade za 2018./2019.
Objavljeno 25. rujna, 2020.
VIROVITICA

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici dodijeljene su studentima Dekanove nagrade za 2018./2019. godinu na preddiplomskim i diplomskim stručnim studijima te zaslužna priznanja i zahvalnice za različite doprinose tijekom obrazovanja u toj visokoškolskoj ustanovi. Dekanove nagrade dobile su studentice Barbara Golub i Kristina Jurić, za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžmenta, smjer Destinacijski menadžment i Mateja Podravac s preddiplomskog stručnog studija Računarstva, smjer Programsko inženjerstvo.

Priznanja Visoke škole dobili su Ivana Vidas za doprinos u promociji i promicanju ugleda Visoke škole Virovitica, Dominik Kadežabek za doprinos u promicanju međunarodnog ugleda Visoke škole Virovitica kroz sudjelovanje u Erasmus+ programu te Mateo Kostadinović za osobit trud, rad i zalaganje uložene u izvršavanju svih studentskih obveza tijekom studiranja na Visokoj školi. Na kraju male svečanosti uručene su i zahvalnice zaslužnim studentima, pa su tako dobitnici Vanessa Zagorščak i Kruno Turčić za veliki doprinos u radu Studentskog zbora Visoke škole, a Jurica Kiris iz Zdenaca dobio je zahvalnicu za doprinos u radu Športske udruge.

Svi dobitnici zahvalili su Visokoj školi na dobivenim nagradama te izrazili ponos što svoje obrazovanje stječu upravo na ovom cijenjenom studiju.
V. Grgurić
Možda ste propustili...

SJEĆANJE NA POGINULOG BRANITELJA

Održana 3. memorijalna utrka “Milan Dunković”

KUD “JOSIP ČOKLIĆ” RAKITOVICA ČUVA TRADICIJU I OBIČAJE

U Zlatnoj berbi ručno runili kukuruz

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CIJEPLJENJE PROTIV GRIPE U VALPOVŠTINI

Velike gužve, malo cjepiva,
liječnici prijetili i vrijeđali je

2

NEMA STOKE, NEMA INTERVENCIJA

Četiri su veterinarske ambulante u Cvelferiji stavile ključ u bravu

3

ISTOK RH ŽELE PRIBLIŽITI NJEMAČKOM TRŽIŠTU

Blue planet snima film o ponudi Slavonije i Baranje