Osijek
RAZBIJENA POSTAJA NA LIJEVOJ OBALI SAD JE I OPASNA

Oštro staklo koje strši može ozlijediti putnike
Objavljeno 10. rujna, 2020.
Stanovnici Lijeve obale, a posebice korisnici gradskoga prijevoza, bili su neugodno iznenađeni vidjevši da je staklo jedne od pet postojećih autobusnih postaja razbijeno. Štoviše, već nekoliko dana iz okvira postaje strše oštri stakleni dijelovi, koji lako mogu nekoga ozlijediti. Svjesna je toga i Lucija Tadić, predsjednica Mjesnog odbora Lijeva obala, koja je odmah poslala dopis Gradu, no za sada nije, kako tvrdi, dobila konkretan odgovor.

- Počela je škola i učenici se okupljaju na postajama, što u ovom trenutku može biti vrlo opasno, jer je ostatak stakla koji se još drži za okvir vrlo oštar. Odmah sam kontaktirala Grad – tvrdi Tadić, dodajući kako je jedini odgovor bio da će staklo biti pokupljeno, no da još uvijek nije poznato tko će postaviti novo staklo.

Zbog te situacije predsjednicu MO kontaktirali su i roditelji i zatražili da se postaja obnovi. Kako nije u vlasništvu GPP-a, a odgovora iz Grada još nema, učenicima i ostalim putnicima za sada ostaje tek voditi računa o tome da stoje podalje od oštrih dijelova. - U ovoj situaciji bolje da stakla nema nego da se slučajno netko ozlijedi – prokomentirala je Tadić.
M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KAOS U PROMETU KAO POSLJEDICA NEPOSTOJANJA PAUK SLUŽBE

Beskrupulozni vozač blokirao
ulaz u autopraonicu, vlasnik
djelatnicu morao poslati kući

2

RASPISAN TEHNIČKI NATJEČAJ ZA NOVI VRTIĆ U TENJI

Niknut će moderna zgrada
za 120 vrtićaraca i jasličara

3

NEMA NI TRENINGA NITI REKREACIJE

Školske dvorane još su nedostupne sportašima i rekreativcima