Regija
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Broj zaraženih nepromijenjen: Pridržavajte se propisanih mjera, bit će još Uskrsa
Objavljeno 6. travnja, 2020.
POŽEGA - Tijekom proteklog vikenda u Požeško-slavonsku županiju došlo je 70-ak osoba i za sve njih određene su mjere samoizolacije. Idućih dana Velikog tjedna očekuje se daljnji dolazak osoba iz inozemstva, a sve njih Županijski stožer civilne zaštite poziva i upozorava da se strogo pridržavaju propisanih mjera.
„Imamo podatke za sve osobe koje su došle iz inozemstva, za svakog od njih podaci su u evidenciji. Molio bih sve da se strogo pridržavaju mjera koje su dobili jer očekujemo, zbog najave sunčanog vremena i blagdana, da će možda neki i prekršiti mjeru.  Angažirat ćemo dodatni broj službenika radi kontrole osoba koje su došle i koji će dolaziti u našu županiju“, rekao je Branko Grgić, načelnik Policijske uprave požeško-slavonske na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak ujutro. Kako je rečeno, pod mjerama samoizolacije je oko 750 osoba, a za njih 23 utvrđeno je kršenje mjera.
Broj osoba za koje je utvrđeno da su COVID pozitivne i dalje je tri, od kojih je jedna hospitalizirana, informirao je dr. Ante Vitalia, epidemiolog Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, najavivši da slijedi test za još njih četvero.
Župan Alojz Tomašević je istaknuo činjenicu da se broj zaraženih u Županiji ne povećava te upozorio da se i dalje treba pridržavati svih propisanih mjera, kako bi se stanje zadržalo pod kontrolom. B.S.T.
Možda ste propustili...

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

POZVANI NA DOSTAVU PISMA NAMJERE

Štitar je poslovnu zonu ponudio poduzetnicima

ODIGRAN 2. BRZOPOTEZNI TURNIR OPEN BIZOVAC 2024

Najbolji Dinko Huis, Matej Filić i Damir Meško

Najčitanije iz rubrike