Regija
GRAD OTOK

Pomažu građanima i gospodarstvu
Objavljeno 28. ožujka, 2020.
OTOK - U svrhu pomoći gospodarstvu i građanima Otoka u prevladavanju poteškoća koje je izazvao COVID-19, Grad Otok uvodi mjere.

Obustavlja se od primjene provedba obveza iz Programa poticanja razvoja poduzetništva i obrtništva te Programa poticanja zapošljavanja u poduzetništvu, obrtništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Otoka za pravne i fizičke osobe koje obavljaju neku gospodarskih djelatnosti čiji se rad obustavlja ili ograničava mjerama Stožera Civilne zaštite RH. Odobrava se potpuno oslobađanje obveze plaćanja komunalne naknade za ožujak, travanj i svibanj poduzetnicima kojima je obustavljen rad. Obveznici plaćanja zakupa oslobađaju se plaćanja zakupnine prostora u vlasništva grada. Za vrijeme obustave rada vrtića roditelji koji neće koristiti usluge vrtića (dežurstvo) oslobađaju se obveze plaćanja cjelodnevnih i poludnevnih programa.

Grad nastavlja sufinanciranje mjesečne cijene redovitog rada vrtića za djecu s područja Otoka koja pohađaju vrtiće izvan grada te se obustavlja u sljedećih šest mjeseci pokretanje postupka prisilne naplate potraživanja Grada, osim u slučajevima nastupa zastare potraživanja u tom razdoblju. M.K.
Možda ste propustili...

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike