Regija
CRVENI KRIŽ SLATINA

SOS telefon za starije i nemoćne
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
SLATINA - Zbog novonastale situacije vezane uz epidemiju koronavirusa, Gradsko društvo Crvenoga križa Slatina uvodi SOS telefon kako bi se smanjio rizik od zaraze virusom starijih i nemoćnih te kronično oboljelih osoba.


Prema objavljenom priopćenju, telefonom se može zatražiti dostava potrebnih lijekova, higijenskih potrepština te namirnica nužnih za život. SOS telefon namijenjen je isključivo starijim osobama i osobama koje nemaju pomoć obitelji, prijatelja, susjeda ili drugih osoba.


Svoje potrebe stariji građani mogu prijaviti na telefon Gradskog društva Crvenoga križa Slatina 033/551-230 od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati. Na isti broj telefona mogu se javiti i svi građani koji se žele priključiti volontiranju u pružanju usluga u svezi s koronavirusom. U Crvenom križu napominju da će djelatnici i volonteri koji će pružati dostavu biti propisno označeni oznakama Hrvatskoga Crvenog križa.
Ravnatelj slatinskoga GDCK-a Vladimir Jelenčić moli sve građane da redovito prate mjere i postupke koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite i Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. P.Ž.
Možda ste propustili...

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

DANI FRANKOFONIJE U SŠ MARKA MARULIĆA

Upoznali francuski film, osmislili strip

Najčitanije iz rubrike