Osijek
SVAKO SE VOZILO DEZINFICIRA DVA DO TRI PUTA DNEVNO

Osječki taxi je spreman za Coronu i ne najavljuje otkaze
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
U svakom vozilu možete pronaći sredstvo za dezinfekciju ruku

S obzirom na situaciju sa COVID-19 virusom, Osječki taxi još jednom pokazuje da je tu za svoje sugrađane i zaposlenike!

Preporuke HZJZ su da se ne okuplja više od 5 ljudi na istom mjestu kako bi se spriječilo širenje virusa te upravo savjetuju da se izbjegavaju gužve. Ukoliko ste baš primorani ići na posao, kod liječnika ili u nabavku preporučujemo korištenje Osječkog taxija koji se za COVID-19 virus opremio sredstvima za dezinfekciju. Svako vozilo dezinficiraju dva do tri puta temeljito iznutra i izvana, te se redovito prozračuje prostor vozila. U svakom vozilu moći ćete pronaći sredstvo za dezinfekciju ruku, te vozače u rukavicama.

 


Uz pomoć Saponije Osijek, Osječkom taxiju osigurane su velike količine sredstva za dezinfekciju kako bi zaštitili svoje zaposlenike i putnike. Kontaktirali smo direktora Osječkog taxija Ivicu Klobučara koji je izjavio: „Zdravlje i sigurnost naših putnika i vozača je uvijek na prvom mjestu, te smo se pripremili za ovaj virus na vrijeme. Svi naši vozači dobili su upute da putnike smjeste u stražnju klupu iza sjedala suvozača, kako bi udaljenost bila što veća i rizik od prenošenja virusa što manji. Dok većina poslodavaca otpušta zaposlenike, Osječki taxi uvijek uz njih i u ova krizna vremena.“


Iako direktno pogođeni gospodarskim utjecajem virusa, ne najavljuju otkaze jer imaju povjerenja u nadležne institucije, Grad i Županiju, da će naći rješenje kako olakšati ovaj period svim poduzetnicima.


Osječki taxi možete naručiti 0-24 sata na 031 200 200 ili putem aplikacije, bez straha od povećanja cijene prijevoza!  (promo)

Možda ste propustili...

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

GRAD OSIJEK ZA PRAZNIK RADA

Grah i druženje kod katakombi

Najčitanije iz rubrike