TvObzor
CRY CRY CRY

Coldplay i vječna ljubavna priča u najnovijem videospotu
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Videobroj prati ljubavni par od početka njihove veze sve do starosti, uz neizostavan ples koji je isprva pun senzualnih akrobatskih pokreta

Britanska rock-četvorka Coldplay proteklog je tjedna premijerno predstavila najnoviji videospot za singl “Cry Cry Cry” s hvaljenog, osmog studijskog albuma “Everyday Life”. Posljednji spot s novog izdanja snimljen je u Rivoli Ballroom, jedinoj preostaloj netaknutoj plesnoj dvorani iz 50-ih godina prošloga stoljeća u Londonu. Za video su zaslužni Dakota Johnson (glumica i partnerica frontmana Chrisa Martina) i Cory Bailey, uz koreografiju Celie Rowlson Hall.

“Cry Cry Cry” prati ljubavni par od početka njihove veze sve do starosti, uz neizostavan ples koji je isprva pun senzualnih akrobatskih pokreta pa do romantičnog smiraja para u godinama čija je ljubav jača nego ikada.

Dvostruki album “Everyday Life”, koji čine dva konceptualna djela “Sunrise” i “Sunset”, objavljen je krajem listopada preko etiketa Parlophone/Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji uradak dosad. Šesnaest dirljivih, intimnih pjesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vjere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promjena, policijske brutalnosti, itd.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

ARCA: KICK I (XL)

Sinoć dok sam plesao

PRVI OSJEĆAJ - NOVI FRANKIN HIT-SINGL

Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav

ANEZI PREDSTAVLJA VESELU LJETNU PJESMU “OPA E”

Deseti singl najavljuje izlazak prvog albuma