Regija
GRAD POŽEGA ORGANIZIRAO TRADICONALNI SUSRET

Valentinovo za parove s 50+ godina braka
Objavljeno 14. veljače, 2020.
POŽEGA - Grad Požega i za ovo Valentinovo organizirao je tradicionalni susret parova koji su navršili 50 i više godina braka. Pozivu na druženje, organizirano u Vatrogasnom domu, odazvalo se ukupno 145 parova, a u domu im je priređen ručak i glazba za dobro raspoloženje.


Čestitke i zahvalnost za sve što su učinili zajedničkom ljubavi kroz pet i više desetljeća uputio im je gradonačelnik Darko Puljašić, rekavši: "Već dugi niz godina Grad brine o svojim dugovječnim parovima i danas zajedno obilježavamo dan ljubavi – Valentinovo. Svi ste veći dio svoga života posvetili ovom gradu i kroz svoj rad, svoju djecu i unuke pospješujete ga, pomažete nam da zajedno napredujemo. Vaši smo veliki dužnici, ostavili ste nam bogato nasljeđe, izazov i primjer kako treba nastaviti graditi za nove naraštaje. Vi ste živi dokaz da je ljubav u Požegi – koja je i vašom zaslugom tako lijep grad. Živjeli, i volimo se još 50 godina"! Grad Požega u povodu Valentinova darovao je svakom paru po 200 kuna.
Dobrog raspoloženja nije nedostajalo, susreli su se poznanici i prijatelji koji se ne sastaju više često kao nekada, a ni plesni podij nije bio prazan, zaplesalo se uz ritmove tamburaškog sastava "Srce bećarsko". B.S.T.
Možda ste propustili...

PROJEKT VRIJEDAN 1,9 MILIJUNA KUNA

Počela energetska obnova Policijske postaje Okučani

ZA NEŠTO VIŠE OD 1,25 MILIJUNA KUNA

Ekonomsko je dvorište Klinovac opet na dražbi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AURIC TIMBER PROIZVODI SUHU GRAĐU

Prirodno prosušena
daska traje stoljećima

2

NATJECANJE U KVALITETI VOĆNIH RAKIJA

Zlatnu šljivovicu ispekao Darko Cerovski

3

IZVANREDNI IZBORI ZA GRADSKO VIJEĆE ORAHOVICE

HDZ-u pripalo najviše glasova i sedam mandata, HSS-u pet, SDP-u tri, NL-u Hrabro jedan