Regija
GRAD POŽEGA ORGANIZIRAO TRADICONALNI SUSRET

Valentinovo za parove s 50+ godina braka
Objavljeno 14. veljače, 2020.
POŽEGA - Grad Požega i za ovo Valentinovo organizirao je tradicionalni susret parova koji su navršili 50 i više godina braka. Pozivu na druženje, organizirano u Vatrogasnom domu, odazvalo se ukupno 145 parova, a u domu im je priređen ručak i glazba za dobro raspoloženje.


Čestitke i zahvalnost za sve što su učinili zajedničkom ljubavi kroz pet i više desetljeća uputio im je gradonačelnik Darko Puljašić, rekavši: "Već dugi niz godina Grad brine o svojim dugovječnim parovima i danas zajedno obilježavamo dan ljubavi – Valentinovo. Svi ste veći dio svoga života posvetili ovom gradu i kroz svoj rad, svoju djecu i unuke pospješujete ga, pomažete nam da zajedno napredujemo. Vaši smo veliki dužnici, ostavili ste nam bogato nasljeđe, izazov i primjer kako treba nastaviti graditi za nove naraštaje. Vi ste živi dokaz da je ljubav u Požegi – koja je i vašom zaslugom tako lijep grad. Živjeli, i volimo se još 50 godina"! Grad Požega u povodu Valentinova darovao je svakom paru po 200 kuna.
Dobrog raspoloženja nije nedostajalo, susreli su se poznanici i prijatelji koji se ne sastaju više često kao nekada, a ni plesni podij nije bio prazan, zaplesalo se uz ritmove tamburaškog sastava "Srce bećarsko". B.S.T.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRŠENJE ODREDBI KRIZNOG STOŽERA ILI NE?

Župnik pozvao vjernike da donesu jelo na blagoslov

2

DAVOR CUKOR, VLASNIK OBRTA “SODA” KOJI POLAKO GUBI TEREN:

Radije mirno spavamo nego da se zbog nas netko razboli

3

ŽUPANIJSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Vukovarsko-srijemskoj županiji tri nove pozitivne osobe