Osijek
ČETVRTI PUT U SUDSKOM PROLAZU NA GLAVNOJ TRŽNICI

Modni buvljak na 30-ak štandova
Objavljeno 23. siječnja, 2020.
Ni četvrti mjesec nakon što je prvi put uprava Tržnice organizirala modni buvljak zanimanje za ovu vrstu prodaje ne jenjava. Zakupcima, ali ni posjetiteljima, ne smeta ni temperatura koja se u ovo doba godine "vrti" oko ništice, pa svake posljednje subote u mjesecu ne odolijevaju doći u sudski prolaz na tržnicu i pogledati što su to iz svojih ormara izvadile sugrađanke i ponudile na prodaju. Riječ je o kvalitetnoj odjeći raznih robnih marki koju, uz pripadnice ženskog spola, nerijetko u prodaju ponude i muškarci. Bit će tako i sutra, kad će posjetiteljima na raspolaganju biti 30-ak štandova i - topli čaj!

- Jedan od pokazatelja da ljudi žele promovirati takav način prodaje je i moj privatni FB-profil, odakle je najava buvljaka podijeljena do sada 32 puta, što mi se nije nikada dogodilo – u dobrom raspoloženju kaže direktor Tržnice Igor Medić.

Dodajmo tome da će najave za modne buvljake svake posljednje subote u mjesecu, kao i dječje buvljake, koji su rezervirani za svaku drugu subotu u mjesecu, uskoro biti postavljeni i na rukohvate u GPP-ovim vozilima. Bit će to, kaže Medić, dobar pokazatelj da je riječ o dobroj priči koja zadovoljava obje uključene strane - kupce i prodavače.

A ako se netko sa svojom ponudom želi uključiti i na sutrašnjem buvljaku, može se javiti još u petak u upravu Tržnice do 15 sati.
M. Mihelić

Marija Mihelić
Možda ste propustili...

FAKULTET ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Obrazovanje za zdravstvo prema zapadnom standardu

23. IZDANJE NATJECANJA “MALA KLIZALJKA”

Krijesnice zlatne, no svi su klizali s jednakim veseljem

HDZ OTKRIO RAZLOG KAŠNJENJA GRADNJE IT PARKA

Grad je zaboravio obavijestiti HEP da izmjesti vodove

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IVICA ŠKOJO, POČASNI KONZUL SR NJEMAČKE

Gotovo svaki dan netko zatreba konzulovu pomoć

2

U PROŠLOJ GODINI NEŠKODLJIVO ZBRINUTE STOTINE LEŠINA

Među uginulim životinjama ježevi, zečevi, ptice, riba...

3

ŠTEBIHOVI OŽIVILI OBJEKT U TVRĐI

Na ukusan kebab u kiosk Na stanici