Regija
GRAD BELIŠĆE DONIRAO AKTIVNU UDRUGU

Za umirovljene policajce 40 šuškavaca
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
BELIŠĆE - Zamjenik belišćanskog gradonačelnika Domagoj Varžić posjetio je ovoga tjedna Udrugu umirovljenika policije - Podružnicu Belišće i u ime Grada uručio 40 šuškavaca, vrijednih 4000 kuna, po kojima će biti prepoznatljivi ne samo u Belišću, već i diljem Hrvatske.

Umirovljenim policajcima pridružio se i Vlado Krznarić, načelnik Policijske postaje Belišće, a u ime belišćanske udruge zahvalio je predsjednik Ivica Igrec. Valja podsjetiti da su svojim sugrađanima članovi Udruge umirovljenih policajaca Belišće dobro poznati s mnoštva različitih manifestacija, u kojima u suradnji s organizatorima ili Policijskom postajom Belišće koordiniraju promet ili obavljaju druge zadatke. Osim toga, redovito se uključuju u obilježavanje značajnih datuma ne samo u Belišću nego i šire, a sudjelovanjem na sportskim natjecanjima, memorijalnim susretima ili samo uz druženje s onima koji i u mirovini žive poziv policajca na najbolji mogući način pronose ime svoje udruge i svog grada, naglašeno je ovom prigodom.

Zbog takvih njihovih aktivnosti i zbog stalnog uključivanja u sva događanja u lokalnoj zajednici, najavljeno je da će Policijskoj upravi osječko-baranjskoj biti upućena inicijativa za dodjelu priznanja Udruzi umirovljenika policije - Podružnici Belišće u povodu Dana policije, 29. rujna, kao najaktivnijoj udruzi umirovljenih policajaca na području županije. L.A.
Možda ste propustili...

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

Najčitanije iz rubrike