TvObzor
ISTJERIVAČI DUHOVA: NASLJEĐE

Dugoočekivani nastavak kultnih originala iz 80-ih
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman, inače redatelj prva dva filma iz franšize

Svi fanovi legendarnih Istjerivača duhova napokon će doći na svoje, nastavak ove kultne znanstvenofantastične franšize u kina dolazi sljedećeg ljeta. Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.).

U filmu Istjerivači duhova: Nasljeđe (Ghostbusters: Afterlife) fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti i tajnama jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku koja sa svojih dvoje djece stiže u mali grad u kojemu se počnu događati neobične stvari. Ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim nasljeđem koje je njihov djed ostavio.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda (serija Stranger Things) kao njezina sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćerke i Paula Rudda kao učitelja. Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih Ghostbusters zvijezda Billa Murraya kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett, za sada još nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti u ovoj ekranizaciji kultnih Istjerivača duhova.

Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan.

Podsjetimo, original Istjerivači duhova (Ghostbusters) američka je fantastična komedija iz 1984. s pričom koja se vrti oko četvorice znanstvenika koji s pomoću posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo $239 milijuna u američkim kinima koji je rezultirao nastavkom - Istjerivači duhova 2 (1989.). Originalni Istjerivači iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih. (N.K.)
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike