Osijek
RADIONICE U ČEPINSKJ KNJIŽNICI

Heklaju ukrase za božićno drvce
Objavljeno 13. studenog, 2019.
U knjižnici Centra za kulturu Čepin održavaju se adventske radionice izrade heklanih ukrasa za bor. Tako su se na prvoj radionici heklale kuglice, anđeli, pahuljice.., a radionicu je vodila Marija Gregić. Prijave sudionika za radionice su obavezne - u Knjižnici ili telefonski na broj 031/381 307.

- Potrebno je ponijeti samo heklaricu i dobru volju, sve ostalo smo mi priredili. Ako i nemate heklaricu, nije nužno, pobrinut ćemo se mi i za one koji ju nemaju a žele nam se pridružiti - kaže Željko Mamić, ravnatelj Centra za kulturu Čepin.

Dodatno informiraju starije mještane da je knjižnica i ove godine partner udruzi Breza u projektu "Kreativni zajedno" pa se primaju prijave i za te radionice, također u knjižnici ii na spomenuti telefonskio broj. "Posebno bi nam bilo drago kada bismo uključili što više umirovljenika, pa molimo korisnike usluga naše knjižnice, ali i ostale sumještane, da informiraju svoje bake i djedove kako imaju mogućnost aktivno i kvalitetno provesti vrijeme u našoj knjižnici, pa neka nam se pridruže na radionici izrade 3D olovaka za štićenike Breze 15. studenoga od 13 do 14 sati te na istovjetnoj radionici istog dana, ali od 14 do 15 sati, kada će se izrađivati 3D olovke za umirovljenike", kaže Mamić. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike