Osijek
DJELATNICE TRŽNICE D.O.O. OSMISLILE RAZMJENU

U subotu prvi put “Na buvljaku kupi marku!”
Objavljeno 23. listopada, 2019.
Otkako je Tržnica d.o.o. oglasila izlaganje i prodaju rabljenih stvari, popularno zvani buvljak pod nazivom "Na buvljaku kupi marku", svake posljednje subote u mjesecu, od ukupno 40 štandova u jednom su prijepodnevu zakupljena već 22! Odličan odaziv pozdravlja i direktor Tržnica d.o.o. Igor Medić, dodajući kako mu je drago što je inicijativa za buvljak krenula od ženske ekipe iz komercijale te tvrtke.

- Prijave za zakup štandova, čija je cijena deset kuna, a što uključuje polovinu štanda i suncobran, produžit ćemo do petka, a molimo one koji će izlagati, odnosno prodavati svoju odjeću, obuću i modne dodatke da to bude kvalitetna odjeća, odnosno nosiva - rekao je Medić, pojašnjavajući da će se buvljak, koji je planiran svake posljednje subote u mjesecu, počevši od ove u listopadu, održavati u tzv. sudskom prolazu. Naime, na potezu od kraja tržnice do kraja zgrade Zatvora Osijek i dalje su štandovi za prodaju starih stvari, dok će novoosmišljeni buvljak biti organiziran od kraja zgrade Zatvora Osijek, pa sve do kraja prolaza.

Buvljak je, kažu organizatori, idealna prilika za razmjenu, prodaju, odnosno povoljnu kupnju kvalitetne i očuvane robe. Glavni mu je cilj povezivanje ljubitelja mode, a tu je i ekološka komponenta, odnosno buđenje ekološke svijesti o korisnom zbrinjavanju viška odjeće. To će, kažu, pozitivno utjecati na promjene u društvu te stvaranja novih vrijednosti.

Buvljak tako počinje ove subote u 9 sati i traje do podneva. Svi zainteresirani koji žele ponuditi svoju robu još se uvijek stignu prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto. Mogu se također i javiti na telefon 099/3080317 (Renata Čepo), odnosno poslati mail na renata@trznica.hr. M. Mihelić
Možda ste propustili...

PANEL-RASPRAVA NA 10. KREATIVNOJ RIZNICI

Primjeri kružne kreativnosti su već posvuda oko nas

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike