Regija
U SLATINI "POGLED U PLAVO"

Dva dana ronjenja na gradskom trgu
Objavljeno 13. rujna, 2019.
SLATINA - Grad Slatina i Turistička zajednica u suradnji s agencijom Promocija ronjenja omogućit će tijekom ovog vikenda besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom i uz stručno vodstvo instruktora.


Riječ je o projektu "Pogled u plavo" agencije Promocija ronjenja, koji se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH. Nakon kraće poduke posjetitelji će imati priliku zaroniti u 10-metarski bazen te uživati u čarima ronjenja, a ujedno razgledati podvodnu izložbu fotografija poznatog fotografa Marjana Radovića, koja se nalazi na unutarnjim stijenkama bazena i prikazuje ljepote hrvatskog podmorja.


Za sigurnost ronilaca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama, koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te instruktori ronjenja Ronilačkog centra Osijek, članovi tima za spašavanje iz vode pri Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje.
Zainteresirani posjetitelji moći će danas (subota) na Trgu sv. Josipa besplatno roniti od 10 do 21 sat, a sutra, u nedjelju, od 10 do 18 sati.
Petar Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike