Osijek
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA MLADIH

U Švedsku putuje trideset najbržih
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Oko 30 mladih iz brojnih europskih gradova i sela traži se za sudjelovanje na četverodnevnoj Međunarodnoj konferenciji mladih u švedskom Göteborgu, koja će se održati krajem ove godine, točnije od 11. do 14. studenoga 2019.

Odabrani će sudionici ove međunarodne konferencije dobiti priliku da kroz izlaganje u trajanju od 15 minuta predstave svoje ideje i prijedloge o tome kako održati demokratsko i otvoreno društvo. Na konferenciji u Göteborgu susrest će se s utjecajnim donositeljima odluka u Europskoj uniji, kao što su europska povjerenica za trgovinu Cecilia Malmström, izvršna direktorica Konfederacije švedskih poduzeća Jan-Olof Jacke i supredsjedateljica Europske zelene stranke Monica Frassoni.

Prijaviti se mogu mladi u dobi od 18 do 24 godine, i to preko mrežne stranice organizatora konferencije International youth think tank. Troškovi putovanja, smještaja i obroka su pokriveni. Zanimljiv je i način odabira 30 mladih koji će otputovati u švedski Göteborg. Naime, organizatori su odlučili da će odabrati najbolje među najbržima koji se prijave s obzirom na to da nema roka prijave.
J.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike