Regija
ŠPORTSKO RIBOLOVNO DRUŠTVO ‘’JEZERA BANJA’’

Antonio Omrčanin i Filip Ereš najbolji
Objavljeno 18. lipnja, 2019.
VINKOVCI

Športsko ribolovno društvo "Jezera Banja" Vinkovci na prostoru jezera Banja u Vinkovcima organiziralo je i provelo natjecanje limača i kadeta, članova društva, u lovu ribe udicom na plovak.

Na natjecanju je sudjelovalo 14 limača i kadeta članova. Dvosatno natjecanje pratili su starijih članova ŠRD-a, roditelji, rodbina i prijatelji natjecatelja. Natjecanje je provedeno na natjecateljskoj stazi na sjevernom jezeru na Banji.

U kategoriji limači prvo mjesto s ulovljenih 758 grama ribe osvojio je Antonio Omrčanin, drugo mjesto s ulovljena 672 grama ribe osvojio je Ivan Ereš, a treće mjesto s ulovljenih 660 grama ribe osvojio je Karol Dozet. Poredak ostalih u kategoriji limači: 4. Ana Ćoruša, 5. Nina Abramović, 6. Bruno Omrčaninm 7. izjednačeni Lora Lovretić i Noa Begović.

U kategoriji kadeti prvo mjesto s ulovljena 803 grama ribe osvojio je Filip Ereš, drugo mjesto s ulovljenih 645 grama ribe osvojio je Hrvoje Repić, a treće mjesto s ulovljenih 540 grama ribe osvojila je Patricia Dozet. Poredak ostalih u kategoriji kadeti: 4. Mislav Mesić, 5. Diana Tanocki, 6. Luka Ereš.

Za osvojena prva tri mjesta u obje kategorije dodijeljene su medalje, priznanja i vrijedne nagrade. Svi natjecatelji dobili su priznanja za sudjelovanje na natjecanju, majice društva i prigodne nagrade, a Antoniju Omrčaninu dodijeljen je i poseban pehar jer je tri godine uzastopno osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Priznanja, nagrade i medalje natjecateljima su uručili predsjednik društva Željko Mikić, dopredsjednik Antun Pavlović i tajnik društva Zlatko Begović, a natjecanje je sudio Zvonko Leko. Športsko-ribolovno društvo ‘‘Jezera Banja‘‘ zahvaljuje tvrtki Produkt klasovi d.o.o. na doniranim sendvičima te svim članovima Društva koji su na bilo koji način pomogli provedbu ovog natjecanja koje je i ove godine bilo više nego uspješno.

Na kraju recimo da je svake godine sve više djece na natjecanjima u organizaciji Športskog ribolovnog društva "Jezera Banja" Vinkovci. M.Kokaj
Brinu se o okolišu i uređenju jezera
Športsko ribolovno društvo “Jezera Banja” osnovano je 14. studenoga 2008. godine. Osnovali su ga hrvatski branitelji iz Domovinskog rata zaljubljenici u jezera Banja. Kroz godinu sudionici su mnogih natjecanja kako u regiji, tako i šire, a članovi Društva brinu se za okoliš i uređenje obaju jezera Banja.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike