Osijek
RIJEKA LJUBAVI

Banka hrane: Interspar donirao kruh i peciva
Objavljeno 23. travnja, 2019.
Na zadovoljstvo humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” i njezinih više od 3500 članova, trgovački lanac Interspar uključio se u pilot -projekt doniranja hrane pred istekom roka trajanja putem aplikacije Banka hrane. Tako su počele i prve donacije u Udrugu i prema pojašnjenju predsjednice Štefice Čučak, za sada su to kruh i peciva.

- Ispunila se naša dugoočekivana želja koja daje naznake da će se broj gladnih smanjiti ne samo u “Rijeci ljubavi” već i u cijeloj Hrvatskoj. Zahvalni smo Ministarstvu poljoprivrede, gdje se vode sve udruge koje su registrirane za prijem hrane pred istekom roka trajanja. Vjerujemo da će primjer Interspara prihvatiti i ostali trgovački lanci i te na taj način dati svoj doprinos u zajednici gdje rade i žive, rekla je Čučak.

Nije dovoljno pružati ruku već u toj ruci treba nešto i imati, jer gladnoga ne treba tješiti već ga treba nahraniti. Presretni smo jer voda je žila kucavica našeg lijepog Grada, a to je tvrtka Vodovod koja s riječi prelazi na djela, jer vjera bez djela je mrtva u sebi. Inače, bojnim donatorima koji su za uskrsne blagdane pridonijeli radu “Rijeke ljubavi” našao se i Vodovod-Osijek, koji je dopremio lepezu sokova iz Lipika, donaciju Studenca. Najmađe je pak razveselio donjomiholjački Kannan donacijom čipsa. Ma.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike