Regija
SVEČANA SJEDNICA BIZOVAČKOG VIJEĆA

Ravnomjeran razvoj ostaje prioritet Općine
Objavljeno 17. travnja, 2019.
BIZOVAC - U nizu različitih programa i događanja kojima je obilježen ovogodišnji Dan Općine Bizovac, središnji dio i ove je godine bila svečana sjednica Općinskog vijeća gdje su među brojnim uzvanicima nazočili i osječko-baranjski zamjenik župana Goran Ivanović i čelnici susjednih i prijateljskih gradova i općina.

Na sjednici pod predsjedanjem Milana Kranjčevića, načelnik Općine Bizovac Srećko Vuković osvrnuo se na učinjeno na području Općine te se zahvalio svima koji su pomogli ostvarenje općinskih projekata u proteklom razdoblju. Govorio je o brojnim infrastrukturnim projektima koji su započeti i koji se tek planiraju raditi, ali i u ulaganjima u svako pojedino naselje ove respektabilne općine kojima se nastoji postići ujednačen i ravnomjeran razvoj te kvalitetni uvjeti.

- Od utemeljenja Općine Bizovac, 17. travnja 1993., ovdje su ostvareni brojni životno važni projekti, građena je društvena, komunalna i javna infrastruktura. Ulagalo se u zdravstvo, predškolsko obrazovanje, školstvo, socijalne programe, protupožarnu zaštitu. Vodila se briga o gospodarskom razvoju, o javnim potrebama u kulturi, sportu, o našim župnim zajednicama - naglasio je. Na sjednici su tradicionalno najzaslužnijim pojedincima i ustanovama dodijeljena i javna priznanja.

Tako su Zahvalnice Općine Bizovac koje je dodijelila je zamjenica općinskog načelnika Tanja Tavić primili Alen Vidaković za doprinos razvoju nogometnog sporta, Marija Snježana Glavaš za očuvanje povijesno tradicijskog naslijeđa Bizovca i šire lokalne zajednice, Tomo Ivković za nesebičan humanitarni rad i veliki osobni doprinos prilikom organiziranja akcija obnove i uređenja obiteljske kuće Jože Maranića oštećene u požaru 13. veljače 2019. u Samatovcima, Nikola Rosandić za doprinos na očuvanju povijesne baštine i tradicijskog naslijeđa hrvatske regije Like te Valpovština.info za dugogodišnja postignuća na području medijskog djelovanja. L.A.
Ulaganjima u svako pojedino naselje ove općine se nastoji postići ujednačen i ravnomjeran razvoj
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAMJENA CRVENOG MAGACINA NIJE DEFINIRANA

Razorena građevina sada čeka privatne investitore

2

OPĆINSKOM SUDU U ĐAKOVU ODASLANO:

U 20 dana još 35 prijedloga
za ‘jednostavni stečaj‘!

3

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE

Odana počast stradalima
na Kumanovoj ciglani