Dome slatki dome
SUVREMENE TKANINE

I odijelo može biti hightech proizvod
Objavljeno 11. travnja, 2019.
Tehnološki razvoj koji prati sve segmente života zahvatio je i modnu industriju, a jedan od primjera je pokazao Varteks

Tehnološki razvoj, koji prati sve segmente života, zahvatio je i modnu industriju, a jedan od nama najboljih primjera upravo je pokazao Varteks.

Naime, ova tvrtka, ponajprije poznata po svojim vrhunskim odjelima, danas itekako prati tržišne trendove, ali i osluškuje želje svojih kupaca. Jedna od želja svakako je i da svatko tko nosi odijelo u njemu izgleda besprijekorno. Putovanje, vožnja automobilom, rad u uredu i zatim večernji izlazak – može li to proći u istom odijelu? Ako pitamo Varteks - može! Naime, u svojoj bogatoj kolekciji odjela, postoje i odjela koja su izrađena od posebno fine tkanine talijanskog proizvođača Botto Giuseppe. Zbog svojih specijalnih svojstava ovo muško odijelo idealno je za poslovna putovanja i situacije kada ravno iz automobila ili aviona idete na poslovne sastanke. Njegove specifične kvalitete osigurat će da u svakoj prilici uvijek izgledate uredno i profesionalno. To je moguće jer je ovo odijelo otporno na gužvanje! Ako do gužvanja i dođe, tkanina će se nakon nekog vremena poravnati kao da gužvanja nije ni bilo. Koliko se visoka tehnologija primjenjuje u proizvodnji odijela pokazuju i ostala odjela izrađena iz kvalitetne stretch vunene tkanine proizvođača Marzotto, a koje je zbog svojih posebnih svojstava pogodno za nošenje tijekom cijele godine. Tkanina ima decentnu, sitnu strukturu koja se postiže izmjenjivanjem tamnijih i svjetlijih niti pri tkanju. Bez visoke tehnologije ne bi bilo moguće izraditi ovakve tkanine, a iz njih odlična odijela.

Vrhunski vunene tkanine, visokih nimeracija, obrađene visokom tehnologijom proizvodnje čine da odijelo lijepo prati liniju tijela i uvijek djeluje precizno i uredno. Iako smo na odijela gledali kao na komad odjeće koji ćemo nevoljko nositi na dnevnoj poslovnoj rutini, uz vrhunske tkanine i naprednu tehnologiju obrade to postaje užitak. Iz Varteksa dolaze odijela koja su u suštini svoje proizvodnje visokotehnološki proizvod te kao iz već poznate priče čine savršeno odijelo na nesavršenom muškarcu.
Marin Režić
Modna kuća Varteks vodeća je hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, a osnovana je daleke 1918. godine. U svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, ali je uvijek zadržavala svoju kvalitetu. Tijekom 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću. Taj zahtjevni zadatak Varteks uspješno obavlja i danas, zahvaljujući modernim tehnologijama obrade tkanina i izrade odijela.
Možda ste propustili...

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

Najčitanije iz rubrike