Osijek
SKUPŠTINA ŠRK-A “LINJAK” JOSIPOVAC

Zapaženi rezultati i na državnom natjecanju
Objavljeno 14. ožujka, 2019.
Članovi Športsko-ribolovnog kluba “Linjak” iz Josipovca na izborno-izvještajnoj skupštini stavili su točku na 2018. godinu. Klub ima 109 članova, a prošle godine aktivno se natjecao u pet dobnih kategorija u različitim ligama.

Predsjednik Ivan Klasić posebno je istaknuo rezultat seniorki, deveto mjesto na državnom natjecanju HŠRS-a, potom treće mjesto kadeta u Ligi Zajednice Osijek te Ligu veterana Zajednice Osijek, gdje žene osvajaju prvo mjesto. Organiziran je i tradicionalni Kup Linjak u Vladislavcima.

Raspravljalo se o revitalizaciji voda i rukavaca na području Stare Drave projektom Hrvatskih voda i Osječko-baranjske županije, a posebno se ističe potreba obnove klupskog objekta na Staroj Dravi i nabava traktorske kosilice s kojom bi lakše uređivali okoliš, koji posjećuju mnogi izletnici, udruge i učenici osnovnih škola s područja grada Osijeka. Također, članovi upozoravaju na problem odlaganja otpada i nedopuštenog ribolova te se nadaju novom zakonu o slatkovodnom ribarstvu.

Okupljene su pozdravili Vladimir Sever, predsjednik Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, i Anđelko Martinčević, predsjednik Zajednice športskih ribolovnih društava Osijek. D.Ku.
Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

Najčitanije iz rubrike