Regija
PROJEKT ‘’MLADI POD SVJETLIMA REFLEKTORA DRUŠTVA’’

Mladi pokazali svoju kreativnost
Objavljeno 11. ožujka, 2019.
VINKOVCI - U vinkovačkom Gradskom kazalištu ‘‘Joza Ivakić‘‘ odigrana je predstava ‘‘Mladi pod svjetlima reflektora društva" u sklopu istoimenog projekta koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

- Ovim projektom dobili smo jednu lijepu priču gdje su mladi imali priliku pokazati svoju kreativnost. Ovdje moram istaknuti, kada sam potpisivao ovaj projekt, kada su ga djelatnici našeg odjela kandidirali i u konačnici dobili, da je to bio projekt koji je dobio najveći broj glasova tada na natječaju - rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Prema riječima Vladimira Andrića, redatelja predstave, cijela predstava sastoji se od pet priča koje govore o životu mladih u Vinkovcima, njihovim iskustvima iz prve ruke.

- Djeca su pisala svoja iskustva na jedan veseo i šaljiv način, tako da smo dobili jednu kvalitetnu predstavu. Kao poruku ove predstave uzeli smo jedan stih grupe Majke, koji smo prilagodili, ‘‘Ovo mjesto, mjesto je za mene, zato tu ostajem‘‘, mladi neki ostaju i vole svoje Vinkovce - rekao je Andrić.

Na projektu je sudjelovalo 110 mladih osoba u više od 100 radionica, a rad mladih na radionicama pratili su mentori koji su bili zaduženi za vođenje pojedine radionice.

Nositelj projekta je Grad Vinkovci, dok je partner na projektu udruga ‘‘Mladi protiv gladi‘‘. Vrijednost projekta je 282.162,30 kuna. M.K.
Možda ste propustili...

ODRŽANA I ČOBANIJADA, A ZA NAJMLAĐE BESPLATNI TOBOGAN

Tradicionalni turnir u Gabrilovcu

U BISTRINCIMA ODRŽAN TREĆI BISTRIGIN

Treća pobjeda domaćih snaga

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: STOP ORUŽJU

Đakovo: Centar za socijalnu
skrb dobit će detektor metala

2

DANAS MEĐUNARODNI DAN BIJELE RODE

U Noskovcima je jedino Oporavilište za ozlijeđene rode

3

PRVI NAŠIČANIN NA NAJVIŠI VRH EUROPE PENJAO SE 10 SATI

Hrvoje Tržić je nakon
svog povijesnog uspjeha
poručio: “Ne odustajte”