Regija
REBALANS I NOVI PROJEKTI

Proračun Feričanaca najveći do sada
Objavljeno 20. prosinca, 2018.
FERIČANCI - U Feričancima je održana 15. sjednica Općinskog vijeća na kojoj je s deset glasova za i jednim protiv usvojen rebalans proračuna za 2018. godinu. Do smanjenja proračuna za više od tri milijuna kuna došlo je zbog loših vremenskih uvjeta i nemogućnosti izvođenja radova na nerazvrstanoj cesti "Goveđa glava" te kašnjenju radova na gradnji reciklažnog dvorišta. Proračun Općine Feričanci za 2019. godinu iznosi nešto malo više od 21 milijun kuna.


- Ovako velik proračun rezultat je prije svega dovršetka projekata koji su sa svojim izvršenjem započeti u 2018. godini. Veće investicije su i nastavak adaptacije naših društvenih domova te rekonstrukcija i adaptacija vatrogasnog doma u Feričancima - izjavio je načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, koji je najavio i gradnju nogostupa u Ulici Dore Pejačević, s lijeve i desne strane te sanaciju nogostupa u ostalim ulicama u Feričancima. U suradnji s Hrvatskom elektroprivredom, a uz sufinaciranje Općine s više od 300 tisuća kuna, planirana je gradnja javne rasvjete kroz Ferićevu ulicu i kroz Petrovac.


Rasvjetna tijela bit će postavljena s obje strane kako bi se adekvatno osvijetlila ulica, jer kroz nju prolazi magistralna cesta D2. I.Ć.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJSKUPLJI ČARDAK NA SVIJETU JE NA TRŽNICI BELI MANASTIR

Vlasnik čardaka i nadalje postavlja uvjete koje Grad ne može, a i ne želi ispuniti

2

NAKON TEŠKE OPERACIJE U AMERICI

Maleni Šimun uspio - prohodao je!

3

DARIJA PEROŠEVIĆ PONOS JE VALPOVA

Nakon što je dobila borbu za život, osvaja važne poduzetničke nagrade