Regija
EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA

Globalni tjedan poduzetništva
Objavljeno 17. studenog, 2018.
VINKOVCI

Tradicionalno obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva u Ekonomskoj i trgovačkoj školi ‘‘Ivan Domac‘‘, u Vinkovcima, i ove je godine okupilo učenike i poduzetnike. Direktorica Turističke zajednice grada Vinkovaca Martina Matković, i pomoćnica direktorice Anita Miškić, prezentirale su zanimljivosti o turizmu Vinkovaca. Izvrsnim predavanjem ‘‘Ima li željezara u Vinkovcima“ Martina Matković upoznala je učenike drugih razreda o brendiranju grada Vinkovaca kao prepoznatljive turističke destinacije, a Anita Miškić zanimljivim izlaganjem teme „Ima li turista u Vinkovcima?“, predstavila je statističke pokazatelje turističke ponude i potražnje grada Vinkovaca.

Drugog dana obilježavanja učenicima su se predstavili direktorica portala ‘‘Samo pozitivno‘‘ Mara Majstorović i novinarka Glasa Slavonije Nefreteta Eberhard te OPG Sotinac. Učenici su iz prve ruke slušali o problemima i zadovoljstvu, naporima i uspjesima, unatoč tromom državnom aparatu u pružanju potpore vrijednom slavonskom poljoprivredniku.
GEW 2018 organizirale su profesorice Ivana Ivančić, Ivana Piperković i Ika Pejanović zajedno s učenicima Ekonomske i trgovačke škole ‘‘Ivan Domac‘‘. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike