TvObzor
PJESMU I VIDEOSPOT

Ljubavni “Dar mar” Ivana Zaka!
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Bezgranična energija, zavodljivi ritmovi - najbolje opisuju “Dar mar”, pjesmu i videospot, koji će obilježiti ljeto pred nama. Da iznenađenjima tu nema kraja, miljenik, ponajprije ženske publike, itekako se pobrinuo. “Dar mar” najavljuje i ono što fanovi s nestrpljenjem iščekuju, Ivanov novi studijski album u izdanju Hit Recordsa.

U svom stilu, opušteno, nenametljivo, a romantično i 'zarazno', Ivan vas uvodi u svijet provoda, zabave, dugih noći, prepun glazbenih 'boja', koje osvajaju na prvo slušanje, odnosno gledanje.

Sam naslov pjesme najbolje opisuje kreativnu atmosferu u njegovom studiju La Bamba. Ivan je i ovoga je puta 'krivac' za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, dok pjesmu, 'ruku pod ruku', prati i videospot.

- Moj novi hit, vrućeg ritma, siguran sam, osvojit će srca fanova. Nastavak je to mojih ljetnih hitova u modernom izričaju. Spot je sniman u Istri, pod redateljskom palicom Igora Vignjevića, redatelja s kojim sam već na obostrano zadovoljstvo surađivao - istaknuo je Ivan. N.Vek.

Najčitanije iz rubrike