Osijek
ZAPOČNETE S VOŽNJOM NA DVA KOTAČA

Ovog proljeća biramo bicikl
Objavljeno 14. travnja, 2018.

Ako još niste – vrijeme je da ovog proljeća započnete s vožnjom na dva kotača. Vožnja bicikla jedna je od rijetkih sportskih aktivnosti koja se može prilagoditi svemu i svakome. Da bi to zaista i bilo tako, potrebno je nabaviti bicikl koji će potpuno pristajati životnom stilu i potrebama vozača.

Bicikl za na posao, tržnicu ili održavanje kondicije

Hervis, kao najveći prodavač bicikala u Hrvatskoj, pomaže vam odabrati bicikl savršeno prilagođen vašim potrebama. Dobra biciklistička oprema vašu će vožnju svakako učiniti sigurnijom i udobnijom. Pronađite svoj omiljeni model iz ponude poznatih svjetskih robnih marki kao što su: KTM, Kilimanjaro i Focus. Ovisno o namjeni, bicikli se bitno razlikuju po konstrukciji, veličini kotača i širini guma, obliku okvira i upravljača te drugoj dodatnoj opremi. Osim vožnje cestama, gradskim ulicama ili parkovima, sve popularnija je i vožnja prirodom s takozvanim mountain bikeovima, odnosno brdskim biciklima. Hervis u kategoriji brdskih bicikala preporučuje X-Fact Flash po Vip cijeni 1777,00 kuna. Zagarantirana vam je zabava, a uz nešto uloženog truda potrošit ćete puno energije i učiniti mnogo za vlastito zdravlje.

Sve vas koji ste zadovoljni svojim biciklima podsjećamo na važnost redovitog servisa, koji možete obaviti u svim Hervis trgovinama. Manji popravci na biciklu obično traju kratko i ne koštaju puno. Osim ispravnosti svih dijelova bicikla te poštovanja prometnih pravila, važan dio sigurne vožnje na biciklu svakako je zaštitna kaciga. Izgrađivanje navika počinje u najranijoj dobi, zato Hervis za vaše mališane nudi zabavno oslikane Fila Bella kacige.

Povratak retrostila – skateboardi i koturaljke

Kako je Hervis trgovina koja prati svjetske trendove, iz svoje ponude ovog ljeta izdvaja Moove Candyboard, koji je ponovno postao hit. Mali retroskateboard ne samo da dobro izgleda nego je odličan za vožnju po susjedstvu, a možete ga i ponijeti sa sobom u vlak ili u autobus.

Vaše dijete željelo bi se rolati, a moderne role vam se ne čine dovoljno stabilne i sigurne? Hervis se pobrinuo i za to, pa je tako iz svoje ponude izdvojio Fila Bella Pink koturaljke, mekane i udobne teksture, koje svojim vrlo atraktivnim izgledom potiču djecu na bavljenje novim retrosportom.

Bogat asortiman proizvoda s kotačima u Hervis trgovinama zadovoljit će sve potrebe i želje, a ljubazno osoblje pomoći će vam i savjetovati vas prilikom kupnje.

Možda ste propustili...

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

Najčitanije iz rubrike