Osijek
MY BODY FITNESS CENTAR U GACKOJ

Među korisnicima i nagrađivani bodibilderi
Objavljeno 10. ožujka, 2018.

Održavanje snažne fizičke građe uz pravilnu, pomno isplaniranu prehranu popraćenu učestalim i napornim treninzima, karakteristike su priprema za natjecanje svakog ozbiljnog bodibildera koji većinu svoga vremena provodi u teretani. Upravo su takav način života odabrali Mario Bošnjak i Ivan Prpić, poznati osječki bodibilderi, koji trenutačno svoju formu bruse u novootvorenom My body fitness centru u TC-u Konzum, u Gackoj ulici.

- Bodibildingom se bavim već 15 godina, a upravo zbog kolege Ivana Prpića, koji je ujedno i aktualni prvak Hrvatske u kategoriji classic bb visoka, intenzivnije sam počeo trenirati prošle godine, kada sam na natjecanjima u Zagrebu i Ljubljani osvojio prva mjesta u kategoriji classic bb niska - objasnio je 34-godišnji Mario Bošnjak, koji je već sada započeo sa zahtjevnim pripremama kako bi u nadolazećoj jesenskoj sezoni nastupio uz bok najvećih europskih snagatora. Naime, iako će Bošnjak i Prpić namjerno propustiti Europsko prvenstvo koje se početkom svibnja održava u Španjolskoj, svejedno ih od listopada očekuju velika natjecanja u Češkoj, Srbiji i Sloveniji.

- HBSS, Hrvatski bodybuilding savez, trenutačno je u rasulu i nema izgleda za ovogodišnju organizaciju Prvenstva Hrvatske, a budući da smo se do sada natjecali u okviru saveza IEBB, postoje jasne indicije za našim nastupanjem i pod drugim federacijama u kojima je sve na višoj razini - dotaknuo se Bošnjak trenutačnog stanja u domaćem bodibildingu, naglašavajući kako mnogi natjecatelji u Hrvatskoj gotovo sve moraju osobno financirati.

Stoga su obojica, uz još nekoliko kolega, odmah prihvatili poziv Ivana Metuzalema, vlasnika My body fitness centra, koji je početkom ove godine napokon stvorio uvjete za vježbanje zainteresiranim Osječanima iz Industrijske četvrti, odnosno popularnog Bosutskog naselja. Tako upravo moderne sprave za vježbanje, pristupačne cijene pojedinačnih i kolektivnih treninga, te stručna ekipa trenera, konstantno privlače nove članove, među kojima su vježbači i rekreativci različitih generacija. M. Mandić

Možda ste propustili...

PANEL-RASPRAVA NA 10. KREATIVNOJ RIZNICI

Primjeri kružne kreativnosti su već posvuda oko nas

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

Najčitanije iz rubrike